Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sover som en dröm


när mörkret faller
och väcker
en ande i kostym

så stannar du hos mig
med dina trygga andetag
nära in till mig

med dina fingrar
målar du mig en duk
full av hopp och möjligheter
i din varma famn

pulsen din söver rädslan,
omsluter hjärta och själ
med oändlig kärlek
tills dagen åter gryr




Fri vers av Roula O
Läst 760 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-25 22:12



Bookmark and Share


  Maria T
Vilket hopp
Vilka möjligheter
2011-06-24

  En strimma av guld
Fina ord som ger värme.

"pulsen din söver rädslan,
omsluter hjärta och själ
med oändlig kärlek
tills dagen åter gryr"
2011-05-26

  Lars Hedlin
Värmandes glädje! :)
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O