Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelskådning & pappersknådning - limerick



En ornitolog från Jemappes
var vek, så han vek av en lapp
en ovanlig trana
Och vem kunde ana
att det var en atrapp utav papp









Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 965 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-26 20:59



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
kryssar!
2011-05-30

  Catharina Edin VIP
'atrapp utav papp' *LOL*
2011-05-27

    papillon
Stora applåden för en synnerligen gedigen, tekniskt oklanderlig förnyelselimerick. Som lättjefull tomtskådade ornitolog tar jag den till mitt hjärta!
2011-05-26

  Anders Perols
Fyndig med riktigt bra flyt. Snyggt!
2011-05-26

  Lili Samuelsson VIP
helt lysande skriven, en klar favorit.
2011-05-26

  tom boreland
liksom en papparatsi då?
2011-05-26

    ej medlem längre
helt underbar, gillar ljuden, innehållet alt, är nog min favorit av dina limerics hittils
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP