Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epitafium över Usama bin Laden


ge den mannen tillbaka hans ansikte
ge honom ett ansikte
ta åtminstone bort röntgenplåtarna
man kan ju se rakt igenom människan
de mänskliga rättigheterna
man kan inte visa sådana bilder
de avslöjar till och med det
tunna lagret plast som täcker honom nu
den värme han har att tillgå
i det stora kalla havet
där han vilar




Fri vers av Prometeus
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-27 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prometeus
Prometeus