Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tillhör någon annan.

Jag tycker om:
- din arm som håller
om mig ibland.
- din värme som
värmer mig ibland.
- dina ord som får
mig att le, alltid.
- när du lyssnar
på mina problem.
- när du säger att
jag är vacker.
- när jag får veta
saker om dig som
ingen annan vet.

Jag tycker inte om:
- att du tillhör någon annan.




Fri vers av Ninni
Läst 487 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-27 17:38



Bookmark and Share


    Suicide
Så fint. Och hög igenkänningsfaktor. Det gör så jävla ont.
2011-06-18

    inteutanmig
Reser frågan om det som verkligen är artificiellt och ytligt är ägandet, den andra relationen. Kanske är det utifrån den information vi tillskansar oss av alstret, direkt nyttigt att personen tillhör någon annan?
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninni