Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med väninna, väckte insomnade känslor, som med vulkanens kraft inte mera tillät att förpassas till glömskans skrymslen. Nu var det dags att se verkligheten som den var.  




"Surfacing"

Ordet, vilket är ordet?
frågade handledaren
blicken vandrande
från ögonpar till ögonpar

"Upp till ytan"
tre ord,
hur omformulera
till ett?

"Surfacing" bröt ytan
beskrivande
gångna månadens
känslosvall

Inte visste jag
hur hårt, hur djupt,
årens förträngda
överlevnad satt

Frustrationens,
ilskans, kraft
blandades med
alla sveks ensamhet

Förtvivlan, som
drivit till randen
att avsluta gåvan
Livet

Gamla smärtors
ångest
påminde på nytt
oavslutade affärer

Omigen skivan fastnat
i gamla spårens hack
Dock nya tryggheten
säkrar gåvan Livet

 

© Gunilla N
    110511




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-27 20:06



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Men vi överlevde om än med dunkla motiv.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP