Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattprat

Jag har
tröttnat
mitt hjärta har somnat och dina läppar
läker inte längre
när jag spräcker dem

Ert mummel i bakgrunden
ger mig tinnitus

snälla, berätta
inte
mer

låt det förbli en hemlighet för mig.




Fri vers av Nikatta
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-27 23:44



Bookmark and Share


  cilax VIP
Starkt
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta