Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvisa

Vissa sörjer sommaren
mer än andra
innan den ens
brustit ut
i liljekonvalj

vissa sörjer den redan
i februari
i mörkret
med torr hud
och fnasiga fingrar

vissa sörjer den i november
om de ens
orkar tänka
ordet sommar

bara ordet är en sorg
semantisk sorg

helt utan mening


obegriplig
för vissa av oss

andra
sörjer,

för att den är gripbar.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 573 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-27 23:56



Bookmark and Share


    snöö
Dina ord säger allt, berör mig djup. Mycket bra skrivet.
2011-05-28

  ulf olsson
att alltid famla efter sommaren. så är det.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl