Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Du vet dock inget. tanka. Zhoushan?, 2/5-2010


Du sjungande barn


Du sjungande barn.
tio oktaver högre.
din moders spegel
gör glädjen till sin.




Bunden vers (Tanka) av näver de anima
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-28 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima