Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genant ursprung

Det finns en plats mellan Middles långa kanaler och Kapstadens strukna kuster
där mina blodsband länkas ihop.

En genuin sammankomst mellan ursprunget och en improviserad spegelbild blir till en vilseledande enhet som möter mig på mitten av Erasmus Bridge för att sedan fortsätta i motsatt riktning.

På mitt Erasmus i Rotterdam är vattnet inte riktigt lika grunt, När mitt huvud reser sig över vattenytan skiftar färgen under mina ögonvitor till en annan nyans, när den mörkbruna kulören tonas bort intar istället en iskall mörkblå färg bakom mina ögonglober och jag kan kalla mig mänsklig, inför dem som ännu en gång iaktar mig.

Tre solonummer upprätthåller kärleken mellan romanen och budskapet.
I en anstats att dunkla min spegelbild undgår det dig inte, min härkomt är ett genant bukskap.

Du ser igenom mig mitt emellan raderna, men hindrar mig inte att ta avsked

av den människa jag föddes till att bli.












Fri vers av Anton the poet
Läst 452 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-23 23:32



Bookmark and Share


  Zelogath
Mycket fin!
Jag gillar ditt användande av färger
Det rör om och sätter texten i rörelse
Den blir
Levande
2011-10-05

  Mr Lindemann VIP
Här visar du på talang, minsann!
Bra skiftande mellan det yttre landskapet och det inre landskapet

ger en bra kontrast!
2011-08-26

  anits VIP
Berörande och mycket bra skrivet
2011-08-24

    ej medlem längre
Bra skriftat!
2011-08-24

  Ninananonia VIP
Berörande..är detta ursprung..

men du är lika värdefull ändå...
ditt ursprung...är inte den du är...
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Anton the poet
Anton the poet