Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

laddning


Strängarna har slutat ljuda
jag vandrar bland förbud
med livet som tändhatt




Fri vers av Dilsewat
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-28 14:14



Bookmark and Share


  * MARY *
Braaaaa.;)
2011-06-06

  Elaine.S VIP
Sprängande skulle man kunna säga eller sorglig hopplöshet i en människa som vill mer...en tickande människa!!
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars