Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattsols-dröm



I en midnattsolsdröm
strör jag rosor i ditt hår
och din hud smyckar jag
med blå violer
där blir ängen vår bädd
när vi närmar oss varann
till en sång utav
syrsor i miljoner

där blir natten till dag
bara när vi själva vill
inget finns som oss stör
när åtrån glöder
ängens nattfjärilar
dansar utav liv och lust
medan längtan
helt nya känslor föder

stunden är bara vår
det är hetta utan gräns
ord och blickar som möts
i sommarnatten
minnet bär vi inom
av vår vackra älskogslek
sparar det som den
bästa kärleksskatten












Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 328 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-05-28 15:57



Bookmark and Share


  Anna*
Vacker längtan, liv och lust i drömscen av naturlighet! Fint!
2011-05-29

  Järnkatten
Fint skrivet om kärlekens ljuva sida....:)..
2011-05-28

  Osvalds_Dotter VIP
Underbart läsa - kärlekens ansikte och
åtrå. Läst den flera gånger, innan jag skulle skriva en kommentar...
men ändå är jag stum...
stum av denna vackra text...
så vacker,
ödmjuk...
ja alldeles underbar!

KrAmaR
2011-05-28

  Elaine.S VIP
En äkta kärleksdikt med en intensiv närhet.
2011-05-28

  Knickedick
Rimmen håller så när ihop det. När man tycker att det går isär, så hjälper rimmen det att få stadga igen
2011-05-28

  © anakreon VIP
Hommage till Lady Chatterly, som jag ser det.
Calle applåderar
2011-05-28

  M.A.J.R
Väldigt bra skriftat tycker om rim
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen