Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel

visserligen var vi vid ett slut av en väg
en väg som slutade vid en öppen äng
men vi var för trötta från färden
och benen var brutna
så vi lade oss ner bland blommorna
där vi egentligen ville dansa




Fri vers av neing
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neing
neing