Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi väljer vad vi vill minnas



Av allt det du sa
minns jag det osagda mest
då vi älskade




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-28 20:14



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
En gobit, en ren njutning. Tack, den behåller jag.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP