Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla frö

ett litet frö söker mark
svindlande höjder
över öppna fält

kastas,
faller mjukt ,
emellanåt

slungas vilt
bromsas hårt

dånet från ett ladugårdstak
när blåsten tar tag
lilla frö
så skört

därnere
väntar
bädden
den fuktiga jorden
på dig
en dag ska du gro
en dag ska du tro,
att du åter ska sträva mot himlen.









Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-28 20:31



Bookmark and Share


  TynANK586
Gillar denna starkt!
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta