Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hög på hägg

hög på doften av hägg

som jag snodde av grannen ikväll

sitter jag här

och lutar mig

mot min skärm

inte bokstavligen

bara bokstavslikt

fantiserar om hur

passionsblommorna i mitt fönster

ska slå ut

och ta över min själ

fånga mitt flyende mod

för jag vill

jag vill

 

 




Fri vers av Tillbringaren
Läst 318 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-05-29 00:04



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart doftande "drog"! Härligt skriven.
2011-05-30

  M.A.J.R
fantastisk bra
2011-05-30

  Lars Hedlin
Tanken på det! :)
2011-05-30

    ej medlem längre
Vilken härlig tempoväxling! Texten börjar lugnt med bara en föraning om vad som komma skall för att sedan liksom accelerera och stegra sig mot slutet... det skänker en sådan underbar hoppfull vibrerande energi till dina lugna konstaterande ord. Gillar det! Och man känner verkligen: ja! jag vill!
2011-05-29

  Knickedick
Tror socialstyrelsen får lägga ett förslag på hägg som narkotisk substans
2011-05-29

  karenina VIP
och jag känner som lite sockerdricka i mina knän och vill bara hoppa med; ja ja ja :)
2011-05-29

  Anna*
Ja, må modet bestå och blommorna bli vackra!
2011-05-29

  Ingela Svenson VIP
ja, längtan efter hänryckning!
2011-05-29

    ej medlem längre
mycket bra
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren