Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Som att tugga
på sten
mer av oss går sönder men
orden består
malande i bakgrunden
kan du inte vara tyst nu?
men din tystnad
den är
som en tickande bomb




Fri vers av Nikatta
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta