Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

vi möttes

den där dagen

över en grästuva

vid en å

på varsin sten

dina ögon

kunde lika gärna

varit mina

vi möttes

i det skavande bortglömda

i närande skratt

hela skogen lyssnade

och sjöng med

och ån flöt sakta förbi

i vår takt




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-05-29 00:18



Bookmark and Share


    lory
vacker stund
2012-01-12

  Linda CH VIP
Skimrande vackert! Skrivet med en vibrerande nerv.
2011-06-07

  Lars Hedlin
En vibrerande styrka i ett möte...
2011-05-30

  kir
ett vackert ögonblick
fångat och förmedlat
med stillhet och rörelse.

bra diktat!
2011-05-29

  kir
ett vackert ögonblick
fångat och förmedlat
med stillhet och rörelse.

bra diktat!
2011-05-29

  karenina VIP
håller med nedanstående kommentatorer, men jag väljer att stanna i det mjuka varma fina ögonblicket som du så väl förmedlar
2011-05-29

  Anna*
Det finns en dallrande spänning i det skrivna. Det finns ljus och skugga, hårt och mjukt men ändå sker allt i rätt tid. Så tolkar jag det =0) Fin läsupplevelse!
2011-05-29

  Ingela Svenson VIP
tjusigt, men man anar en mörkare fortsättning!
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP