Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man 1952 - 2009


Utan dig




Den lär alltid

finnas där -

saknaden



men stundtals

tror jag den

ska värka sönder


allt det som är




jag









Fri vers av Junitvillingen
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-29 06:09



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
saknaden och sorgen har inget slut...
2011-09-08

    ej medlem längre
Du beskriver saknaden precis som den är. Mycket bra skrivet. Ina
2011-07-03

  Magnus P.
Fylld av kraft och kärlek berör du mig som läsare.
2011-05-30

  volaille
riktigt bra text, känner igen känslan .. hoppas att det blir bättre, kramar
2011-05-29

  Julio VIP
du tänker på honom

och det bevisar att kärleken finns kvar
2011-05-29

  RosieLoveHeart
en känsla av panik som äter upp en liten bit av jaget för varje minut av saknad , väldigt vackert skrivet , glad att jag fick läsa denna
2011-05-29

  stenen/ Yv Ericsson
ingen kan sätta ord på det, så bra som du.
kramar om dig.
2011-05-29

  Järnkatten
Han har sin plats i ditt hjärta, en fin plats att vara på :)..
2011-05-29

  Osvalds_Dotter VIP
Han har en plats i ditt hjärta,,
så starka kärleksband gör ont,,
när de brister,,
när man varandra mister,,

Varma Kramar
2011-05-29

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Någonstans finns han alltid med på ett hörn, åtminstone i dina tankar.
2011-05-29

    ej medlem längre
Starkt att skriva om det !
Kanske en bra ventil..!
2011-05-29

  Anna*
Ååååå, det känns på djupet hur saknaden tär och sliter! Så väl fångat! Kramar om varmt <3
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen