Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord att minnas


I mitt inre


Likt en blodtörstig vampyr
suger jag åt mig Dina ord


Gömmer dem i mitt inre.



Hos Dig



Där Du alltid finns.















Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 798 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-05-29 07:45



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en skön bild av en inre skattkammare, att njuta av och finnas med!
2012-04-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Verkligen
med få ord
fick Du till en drill
som i hjärat
slog till!
2011-06-23

    ej medlem längre
Den beröde, mycket läsvärd. Ina
2011-05-30

  M.A.J.R
Kanon bra
2011-05-30

  RosieLoveHeart
underbara rader , vackert
2011-05-29

  thyra
Detta var både vackert och kärleksfullt! Verkligen OAM :)
2011-05-29

  Julio VIP
snyggt^^:)
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP