Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ugh... det blir bara sämre och sämre numera, då jag försöker skriva någonting riktigt... orden känns irriterande obekväma...


alla vägar bar till nu

det var en linje här då
förut... före nu
för en lång tid sedan

minnet är svagt, men...
... det känns så klart

en avskiljning
någonting som delade av
och band samman
delarna av ett någonting

den finns inte längre

förkastad... eller bara borta
försvunnen...
... någonstans mellan då och nu

inte längre kvar
inte definierad

bitarna som står kvar är ofokuserade...
suddiga
som utsmetad blyerts
svåra att tyda
omöjliga att förstå

det var aldrig bara en och ett tillsammans
aldrig ett och ingenting mer
som nu

men det kanske är försent
... påmint
som allt annan nostalgiskt dravel

som det vanliga... vardagliga...
detta ständiga idiotiska svammel

men jag minns
tror jag

det kändes bättre då
då, när det kändes sämre
fast ändå klart...
och så tydligt

och inte som nu

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-29 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen