Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade ängel

Min ängel stanna en stund, låt mig smeka dina vingar.
Min älskade ängel ta mig på en runda mitt i natten,
svep in mig i dina vingar, så inget händer.

Sväva över mig, låt mina öron höra dina
vingslag, så jag kan titta in i dina vidöppna ögon.
Sprid stoff över alla osaliga själar, låt dem le, låt deras
små tröstlösa tankar försvinna ut.
Ge dem hopp, tro och kärlek i överflöd.

Innan du sveper in mig i dina vingar, vaggar mig till
sömns, då såren öppnat sig,
trösta trasiga hjärtan, sy ihop själar, ge styrka, mod ork
och kärlek utan krav.

Viska mitt namn då du finns hos dem, sprid mitt budskap
genom himlavalvets vintergata.
Öppna ögonen, hjärtan utan gräns. Vidga vyer
visa mina tankar utan rädsla.

Älskade ängel visa vägen då lyktorna slocknat.
Utan ledstjärna dör hoppet.
Låt hoppet växa, musiken formar lyckans
inferno.




Fri vers av Filosofen2
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-30 12:02



Bookmark and Share


  mickech
Vackert och stämningsfullt . Bra skrivet!
2011-05-30

  Ari Viklund
Mycket ljus och kärlek för
dina änglar vill jag ge dig!
Du är själv en ängel. //Ari
2011-05-30

  Julio VIP
Bra bildspråk

vackert
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2