Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden


De kan aldrig dö
även om skriften
med åren

försvinner

jag bär dem nära
hjärtat där de
alltid

brinner

de betyder kanske
inte längre någonting
men för själen som
belyste dem

allting




Fri vers av SeXara
Läst 468 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-22 23:10



Bookmark and Share


    AA VIP
Ord berör...stannar kvar.
2011-10-16

  Ninananonia VIP
Ord...


är


allt..
2011-08-27

    Birgersdotter VIP
Underbar
2011-08-26

  L Patrik W Johansson VIP
motsatsen till en tyst Orden

Be well,
LPWJ
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara