Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappat liv

 

Sökandet 

Livet som försvann

Flöt i väg

Långt i från

Gled i från henne

Försvann bortom horisonten

Angjorde en annan kustlinje

En som hon inte hade besökt

En öde ö

 

Hennes liv gestaltade sej så nu

Utan liv

Livets sårbarhet

Hade drabbat henne fullt ut

Skoningslöst

 

Hennes strand

Kantad av vassa stenar

Iingen kunde angöra hennes brygga

Oframkomligheten var total

Onåbar på sin egenskapade pedistal

Onåbar för alla

Skapat sitt eget palats

Dit ingen fick nyckeln

 

Vallgrav så djup

Oöverbygglig

Ändlöst

Andlöst

Sökandet efter borttappat liv

Utan kompass

Ingen färdriktning

Vägbeskrivningen inlåst

I det av rädslan omslutna valvet

 

Förgäves väntande

På den som vågar spränga

Det förutsättslöst

Villkorslöst funnet




Fri vers av Anira
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-30 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira