Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu.

se mig
rör mig
stanna en stund.
jag behöver dig.
du är min trygghet nu.
du håller mig sköra själ i dina händer.
igår
imorgon
kan jag kanske leva igen.
idag bär du mig
igenom natten
tills morgondagen öppnar sin famn.




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-30 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta