Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyerts

De är gråa,
fingertopparna
människorna på gatan
de raka trottoarerna

av blyerts skulpterade
raserade
blyertsslavar i en mycket SNABB värld
skyndar fram




Fri vers av Nikatta
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-30 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta