Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo, som ni förstår är jag imponerad av schack som tar ca 30 min att lära sig reglerna på men hela livet att läsa sig spelet. Schackpoesi


För att bli mästare i schack

Du kan ha 1000-tals läroböcker
Du kan ha de bästa dataprogrammen
Du kan ha de bästa tränarna
Men blir du inte ett med schackets själ
uteblir framgångarna
Då kvittar utgången




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-30 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP