Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är som det är

Jag borde inte gnälla, inte klaga, får inte använda mig av ordet ledsen

varje ord känns som en liten del av en ofärdig ursäkt

varje bokstav som forceras på plats är en bekräftelse av vansinnet

jag gör mig själv illa genom att tortera dem alla

att använda alla dessa ord... dessa älskvärda, undersköna ord

till att klaga min tjatandes klagande klagan

de hade kunnat bli så mycket mer

möjligheterna var oändliga, är oändliga... alltid oändliga

det känns som om jag gjort våld på mina vänner

bokstäver som bara ville placeras i ett sammanhang med klar betydelse

inget mer... inte mycket begärt

de fick ingenting av mig

ingen värme, ingen varsamhet, ingenting alls

... jag måste bättra mig snart...

eller tystna helt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-31 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen