Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln...

jag var så naiv
fattade inte då
En blomma i asfalten
En av få
Den som lagade mitt hjärta
Och alltid fanns där
det var du
Min ängel så kär




Fri vers av KB
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-31 11:22



Bookmark and Share


  Aevlina
Jättejättefin! Verkligen skickligt framställd, ärlig på nåt vis.
2011-10-22

  Ninananonia VIP
Så fin..berörande..
2011-10-01

  Linda CH VIP
Fin!
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

KB