Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du se mig då?

Om jag vandrade i nöd
Utan vatten-
utan bröd
skulle du se mig då?

Om jag sträckte ut min hand för nåd
löste upp det förflutnas tråd
skulle du se mig då?

Om jag var hård
som stål
och
utan mening eller mål
skulle du se mig då?












Fri vers av Yarissa VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-05-31 20:28



Bookmark and Share


  stig wikman
OM ,
Jag tycker om
det här .
SKULLE
du tro mig då ?
KRAM.
2013-09-09

  Bibbi VIP
Problemet för många att ej bli sedda.
2012-11-14

  helenita VIP
Berör !
2012-04-14

  MayFlower
Bra skrivet, bra känsla.
2012-01-05

  Vindhjärta
Den här gillar jag! Du fångar känslan så bra!
2011-06-05

  Black Bird
Intressant, för skulle man ändra sig det minsta skulle många sluta att "se", man skulle bli "glömd"
Bra fångat!
2011-06-01

  anits VIP
Mycket starkt och berörande
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP