Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"jag drömde en dröm"


Jag drömde en dröm om henne
om hennes skratt
om att röra vid henne
smaka på hennes läppar


jag drömde en dröm
och det var en vacker dröm
tills jag vaknade

jag dagdrömmer om min dröm...




Fri vers av Pilgrim
Läst 471 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-31 23:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
de drömmar vilka är
nynnar i våra hjärtan

de drömmer med oss
2011-06-09

    Jane S VIP
mycket drömmande blir det, att dagdrömma om en dröm för att sen drömma att man dagdrömmer om en dröm etc etc...don´t forget to eat;)
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim