Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken gör mig bredaxlad (2011)


Jag är ingen stor kille, men
mitt hjärta är betydligt större än mig
idrotten har lämnat mig välbyggd
ändå, jag skulle inte ha en chans
om en kroppsbyggare ville dunka...

För mina värden är inte där
och kommer aldrig att bli
jag leds av mitt hjärta
ingen vill jag skada, och..
jag vill tillföra mer än jag tar..

..det är kärlek som gör mig bredaxlad...




Fri vers av Järnkatten
Läst 811 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-06-01 18:29



Bookmark and Share


  DominiQueen
En Man har talat.
2015-07-02

  Rise Little One
Underbar definition av kärleken...
2012-10-03

  Anna*
Underbar, varm och stark text!
2011-10-10

    Birgersdotter VIP
Vilken fantastisk text!!
2011-08-05

  Linda CH VIP
Ödmjukt, generöst och helt otroligt starkt skrivet!
2011-06-07

  La Magnólia VIP
Så otroligt sant det du skriver!!! Vad är all skönhet, muskler och annat yttre värt om kärleken fattas! Inte något alls! Nej, det är kärleken som gör en man till man ... Kärleken gör oss till verkliga människor. Det är en sådan man som är värdefull!
2011-06-02

  Micael Axelsson
Det där är att stå rak i ryggen med kärlek som styrka! Det här alstret fick mig att lyckligt le och tänka: Man blir inte mer man för att det bringas muskler, och jag hade nog inte kunnat säga det bättre och mer tydligt än såhär.
2011-06-02

  Elwania
umm vilken härlig kille
2011-06-01

  volaille
fint =)
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten