Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grammatik och synonymer

Dina stämband sjunger så enkelt,
Och uttrycker vartenda sinne.
Vi talar olika språk
Du och jag.
Jag vet inte ifall orden finns på mitt,
Och om så är fallet så fastnar de alltför enkelt på tungan.
Klibbiga och hemtama.
Värmande men iskalla.
Ditt språk är så enkelt,
Utan grammatik och synonymer,
Men svårigheten är relativ.
Och för mig,
Intrasslad i regler och liktydelser,
Är vägen alldeles för lång.




Fri vers av Bauhaus Fashion
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-01 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bauhaus Fashion
Bauhaus Fashion