Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra sidan

Den tunna strimman av ljus
Som letar sig in under dörren
Står jag inte ut med
Stirrar planlöst
Genom den stängda dörren

Jagad och nött av tidens tand
Under tunna lakan,
som kväver den tysta glöden




Fri vers av Johan Wölger
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 23:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
sängrökning som är så farligt
jag hoppas textjaget brinner
för mer 'själsliga' värden
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Wölger
Johan Wölger