Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

När jag mötte dig bestämde jag mig för att leva


du gav mig andetag

du gav mig styrka




När jag hörde dig bestämde jag mig för att lyssna

du var klok

du var empatisk



När jag såg dig bestämde jag mig för att älska

du var vacker

du hade ett inre



Du var Jag




Fri vers av SannaPanna
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-02 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SannaPanna
SannaPanna