Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockropets hungriga vilda lek

Lyckoruset vaknar, tänderna blottas,
ansiktets konturer ändras, liksom ögonen.
Glittrande små lyckoamuletter visar min
själs hälsa.

Skrattets befriande känsla, uppmanar till
gott sällskap, snälla ord och mycket
mjuk behandling.

Livets underbara känsla föder styrka.
Nyanserna växlar, beroende på vilket
sken våra ögon möts av.

Sommarnattens vilda möten under
månens sken, sandens fuktighet, månens
förföriska sken klär dem i naken skrud.

Vilda lockrop hörs lång väg, lustens
vattenäventyr blottar dem totalt. Busande,
lekande, skrattande snurrar de till slut
mot varann, slingrar ihop sig till vilda
älskande.

Månens glans lyser upp hela skådespelet,
då stjärnorna dansar till änglarnas musik.
Kung Trion lockar ner paret under ytan.
Riktar sin treudd mot djurens skådespel.
Nyfiket beskådar de leken en stund. Då
hungern river söker de åter havets yta.
Strandens lockelse fångar dem åter igen
då gryningen åter tar form.






Fri vers av Filosofen2
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-02 10:22



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat om älskandes älskogslek
2011-06-02

    ej medlem längre
Någon mår bra, tror jag *ler*
2011-06-02

  mickech
Väl skrivet :-)
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2