Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fransk manikyr

 

mina långa naglar

kan rispa

din mjuka hud

 

så där som bara jag

kan rispa

 

du vet

 

när jag

smeksamt berör

 

och väcker 

det som är du

 

älskade

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 698 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-06-02 13:35



Bookmark and Share


  Eliza-69
Mm...gilla gilla...härligt ;)
2014-04-15

  filosofian
Mysigt, vacker kärlekstext.
2011-06-06

  Lena Själsöga Keijser
dina naglar är säkert mjukvackra... får vi hoppas
2011-06-05

    Ken Cassel
Långa naglar kan rispa min mjuka hud
jag vet
när du smeksamt bara berör mig
:)
Ja, det får man väl hoppas
Hi Hi
Tycker inte om att få långa rispiga sår på ryggen...

Kramar!
;-)
2011-06-03

    Max Poisé
Sällsamt och skört. Gillar detta!
2011-06-03

    ej medlem längre
Ah.
Hett. Mjukt. Nära.
2011-06-03

    ej medlem längre
vackert, sensuellt, kvinnligt... snyggt!
2011-06-02

    ADI Nehlin
vackert..
2011-06-02

  Delilah Juno VIP
mmm... (Y)
2011-06-02

    ej medlem längre
Bra med heta känslor !
2011-06-02

  Nattsuddan
Gud så sensuellt och vackert. Det gillas ^^
2011-06-02

    ej medlem längre
åh, härlig och mycket lockande text, jag gillar denna!
2011-06-02

  mare VIP
Oj, denna var lite het.. ;)
2011-06-02

  karenina VIP
mjuk varm och lite fantasifullt eggande. gillar mkt!
2011-06-02

  mickech
*ler*.....bra!!
2011-06-02

  Herr Funderare
Jag var tvungen att läsa texten två gånger....jag fick inte ihop det där med att rispa och den vackra känsla du förmedlar....
Men sedan fattade jag lite mer....ville jag tro, jag har ju inte en aning om jag fattat vad du tänkte, men men....
Jag tycker om att känna mig smart, så vi säger att jag fattade :P

Härlig text!
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP