Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Du är naturens hjärta, slår Jordens andetag...


YLANDE

Kalla blir mina kanter
när du är borta
utan dina hander...
på sängen
utan huden som täcken

Torra blir mina läppar
när du inte finns,
när elden är släckt
på kullen ...
när pastorer återvänder hem

Vinden skriver i skyn
våra öde
kan du höra
rösten i sprutande vatten
- Jag är flockens själen...


© Havsbris/2011




Fri vers av Havsbris
Läst 638 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-06-02 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Saknad av kärleken i beröringen
2012-10-05

  Ordregnspoeten
Otroligt vackert och skickligt talande till känslor. Tack för fin läsning.
2011-06-03

  Järnkatten
Ödsligt, stämningsfullt och mycket vackert...
2011-06-03

    ej medlem längre
Så mycket sorg och saknad dina ord innehåller.. starka bilder... men slutraderna ger hopp.. om nya möten.. men på ett annat sätt.
2011-06-02

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Vackert, förtrollande på ett skönt
och skört vis...
Ger många tankar att reflektera
över.....
Applåder från mig..

kb
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris