Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den egna skulden

 

Besvikelsen var stor

återkommande handlingar

gav sår i den egna själen

 

förståelsen för påverkan var liten

 

den egna gjorde alltid

så här mot den andra

 

förändrades utan att fråga

sårade för att inte såras

 

ändå var det alltid den andras fel




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-03 09:15



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Bra text skriven i korta rader
som jag tycker håller läsintresset vid liv.
Bra återkopplingar
Titeln ” Den egna skulden " kan vara ett bra avslut av texten också.
AE
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart