Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 57


Dom Drivande Krafterna

Dom är inte längre eniga
om sin Gud.
För Sara och Annie,
är Dmitri inte längre inte mer
än en människa.
Och det är precis vad
Dmitri vill vara.

Kanske är det
för att han är mer rotad nu,
känslorna spretar inte längre
åt alla möjliga håll
som innan.

Sara och Annie lyssnar,
ofta och länge,
till hur Dmitri hittat sin mening
och i Julia sin drivkraft.
Inget farligt i det.

Det är vad dom alla vill
ha och behöver men
dom behöver fortfarande
Julia.
Sara,
mer än någonsin nu,
och dom märker
hur hon glider iväg.

Hur hon sakta
gör dom till ett kärt minne att
ära men inte att bevara.
Det är mänskligt att fela.

Dmitri gör det allt för ofta nu.




Fri vers av Andie
Läst 206 gånger
Publicerad 2011-06-03 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie