Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roslagen


Långt inne i den gröna sommargruvan
med utsikt över viken, som fladdrar lugnande
och pysslar likt en mor under morgonen,
rör sig det verkligt levande
I lövens arr och i fåglarnas röster

På denna odlingsbara udde, mitt i öknen
bryts vattnet och delas ut till de lyssnande




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 696 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-03 20:34



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Mjukt gungande ordglädje, bildande på många plan!
2011-06-17

    ej medlem längre
Oemotståndlig, så rospigg jag är!
Många vackra metaforer, tycker i synnerhet om den där pysslande modern och vattnet som bryts och delas ut - som en naturens egen nattvard . . .
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP