Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röstens påverkan då samtal inleds

Röstens tonläge formar nyanser
då orden sägs.
Själva orden hörs inte lika tydligt
som diskanten.

Balans öppnar mottagaren
då sändarens lugn vibrerar harmoni.
Samtalets utveckling avgörs då
samhörigheten växer.

Avståndet minskar då mottagaren
och sändaren närmar sig
varann instinktivt.

Blickarna söker varann längre
perioder, kropparnas energier
ger positiva utslag.
Närhet sökes aktivt då
empati lägger grunden.

Mjuka ord viskas i örat, medan
armarna håller om varann.
Växande känsla öppnar erotikens
längtan, då ingen av de vet
hur den sagan slutar.

Sammetslen jordnära röst vidgar
örats innersta rum. Magiskt lyssnar
mottagen vidare då rösten omsluter
helt den andra.




Fri vers av Filosofen2
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-04 01:02



Bookmark and Share


  mickech
Mmm rösten förmedlar mycket både talat och outtalat.
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2