Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somna sött, dröm vackert denna natt

Tiden rusar fort iväg
dag blir till natt.
Nu jag känner ögonen
glittra likt stjärnorna
på svarta himlavalvet.

John Blund med pulver
och stav flyger in i varje
hem.
Viftar med staven, då
pulvret kommer i ögonen
små.

Sängen nu mig väntar på
med nytt lakan som går i
ljusblått.

God natt, god natt
vi ses igen då morgondagen
finner nya ord igen.

Tid för ro då ögonlock
sluts och söta små drömmar
jag önskar alla få.
Blommor, änglar eller
rosa moln far genom
ögonlockens slutna rum.




Fri vers av Filosofen2
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-04 02:14



Bookmark and Share


  mickech
Mmm snart kommer john blund
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2