Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris

 

 

en katt på höghus-taket
ett par tamhöns på lagårds-taket

Snövit jobbar
som filmstjärna

dvärgarna lynchar rådjur

sagor växer i skogen
pengar fladdrar likt löv

Cinemateket
visar en repris av mitt liv

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-04 11:42



Bookmark and Share


  Raul Ström
Livet kanske inte blev annat än en lite solkig historia - men det var ditt
2011-06-05

  Ingela Svenson VIP
DET FLADDRAR LIKSOM OM DENNA TEXTEN, MAN KANNER VINDEN I ORONEN!
2011-06-04

  stella
Det svindlar! :)
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP