Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet känns så svårt

Ekonomin är under all kritik
allt känns så djävla svårt
har sökt hjälp via socialen
men skötsamma får då ingen
hjälp bara själpt

Om inte mina fina svärföräldrar
ställt upp hade våran el släckts
nästa vecka men det tog soc
ingen notis till fast man har
barn boende ännu hemma

Livet känns så svårt nu bara
för att jag gick och bröt foten
och tvingats vara sjukskriven
så får man tyärr inte pengarna
i tid tills räkningar ska vara
betalda

Att livet ska vara så orättvist
när man annars jobbar och
sköter sig och ber om lite hjälp
tills ekonomin ordnar sig igen
känner mig bra nere måste nu
sälja massa kära ägodelar för
att få pengar till mat och resten
av räkningarna livet känns så svårt
vart än jag nu går




Fri vers av Ann-christin
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-04 21:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, livet kan kännas svårt många gånger
och är man van att klara sig själv, är det
och känns svårt när man inte kan det
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin