Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång i tiden var du mitt allt, nu vet jag inte längre vad jag känner när jag ser på dig


Varför?

Varför ska du alltid förstöra allting?

Varför vill du inte se mig lycklig?

Varför måste du alltid ta ifrån mig det som gör mig glad?

Varför vill du vara en del av mitt liv när det enda du vill är att se det förstört?

Varför vill du att jag ska tycka om dig när du inte tycker om mig?

Varför bestämde du dig för att säga det nu, efter en så lång tid?

Varför har du ljugit för mig?

Varför tycker du det är kul att se mig lida?

Varför blev en av mina närmaste vänner helt plötsligt en fiende?

Så många frågor men så få svar.




Fri vers av Tokiohoteltjejen
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-04 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tokiohoteltjejen