Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget hyfs

 

 


har inga begrepp och inget hyfs
har ingen aning om var jag är
har ingen aning om vem jag är just nu

- leta reda på min dödsbricka
min latitud
  min longitud
och meningen med livet
så ska jag för evigt tacka dig
via brev, mail och telefonsamtal mitt i natten

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-04 22:06



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Tack kara van! Jag forskar vet du, varje dag, for att finna dina longituder och latituder, men har annu inte fatt svar! Men Du kan fa lana min GPS!
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP