Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill hångla med dig nu

och så kommer någon som

vet precis
vad han ska säga
vilka knappar han ska
trycka på

och framförallt

inte är

rädd


och jag sänker huvudet under ytan*
funderar på
bokstäver och namn

varma famnar

och närhet som en drog

om att vara på rätt plats vid
rätt tillfälle och
att tänka
med
andra kroppsdelar

än hjärnan

att vara på samma plan och
vilja, önska, längta
samma saker

det är

en skör tråd att
balansera på

men just nu
är jag en

lindansös och jag tänker dansa

(och med dansa menar jag
förstås hångla)

så länge linan

håller


och hey - it's ok

du kan spela mig
som en fiol

mr player

- jag vill vara
ditt instrument


*jag är i badet igen. ja - naken.


"jag vill hångla med dig nu"
är för övrigt
en av de bästa

hälsningsfraser

jag någonsin hört




Fri vers av Mina Widding
Läst 533 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-05 01:35



Bookmark and Share


  Päronsplitt
En titel som drar in mig att läsa. Hångla, detta ord som är lika lockande och läckert som det är att uppleva. Tycker om hur texten tar sig fram genom lust längtan skörhet. Den känns ärlig och direkt. Du vet vad han vill och du vet vad du vill. Som hälsningsfras är den nog rätt oslagbar. Fint och bra!
2015-03-11

  blaite
Skön text
2011-06-09

  Myggfobi
Tror många kan känna igen sig i denna. Bra skriven!
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding