Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
feel like be forgotten by the creature...


Adam & Eve's crime

God is kind to everyone
You may not be the one
God gave you the paradise
with implanted apple trees
The red apple forbidden fruit
Adam and Eve
Who did it ?
who bite first ?
or both did it
Why should I pay
For Adam and Eve´s crime




Fri vers av reza.hb
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-07 08:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kanske för att i förlängningen av Adam och Evas synd vi fick valet av att tro på Gud i vår egen hand?
Jag tror att Fadern vill ha vår frivilliga kärlek och tro.
2011-09-17

    Ida Tisteltunga
Hur vet vi att deras barn inte kom in i lustgården igen? :)
Jag är ju inte så insatt i bibeln, men det var något om ett nytt land med Noahs Ark...
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb