Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld

Det är inte lätt att vara glad
i en värld där man bara känner
skuld.




Fri vers av Birfir
Läst 242 gånger
Publicerad 2011-06-05 12:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir