Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självporträtt


Fråga det nära, det avlägsna
detta är naturens vita ansikte
bergstopparna med smält snö
som slickar sina törstiga klippor

Fråga din trädgård, horisonten
detta är mitt uddiga jag
ansiktet med revor till minnen
som retat min vilda själ till uppror




Fri vers av Dilsewat
Läst 528 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-05 15:08



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
poesi !
2011-09-12

  * MARY *
me like ...!
2011-06-06

    Ida Tisteltunga
Inspirerande
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars